19 January 2013 ~ 0 Comments

Pozorišna predstava

KULTURNI CENTAR NOVOG SADA VAS POZIVA NA

Predstavu

NE IGRAJ NA ENGLEZE

Ponedeljak, 28. januar 2013. u 20:00h

Velika sala Kulturnog centra Novog Sada, Katolička porta 5

Prestava je nastala u koprodukciji Teatra 34 i Kulturnog centra Novog Sada.

Autor teksta: Vladimir Đurđević

Režija: Bogdan Janković

Igraju: Ervin Hadžimurtezić, Branislav Jerković, Đorđe Simić

Scenografija: Đorđe Marković

Kompozitor: Marjan Babić

Dizajner: D-end

Producent: Daniela Todorović

 

Pozorišni komad “Ne igraj na Engleze” na veoma komičan i dinamičan način predstavalja vreme u kojem živimo i fenomen ljudi opsednutih sportskim kladionicama, u ovom slučaju klađenjem na fudbalske utakmice. Tri mladića sreću se u stanu jednog od njih gde započinju praćenje televizijskog prenosa fudbalskog meča na koji se sva trojica klade. Naši junaci planiraju da novcem od klađenja, nakon ove utakmice, reše zamršene živote, a samo jedan od njih može biti dobitnik. Napeto iščekujući rezultat utakmice, dešavaju se mnogobrojni zapleti i sukobi, kroz koje se otkrivaju skriveni međusobni odnosi trojice najboljih prijatelja.

Želimo da Vas pozovemo na saradnju i da organizujemo posetu Vaših zaposlenih ovoj predstavi po promotivnoj ceni. Cena karte u redovnoj prodaji je 600 dinara, dok bismo za Vas organizovali gledanje predstave po ceni od 300 dinara. Predstava se igra 28. januara u 20:00 sati. Biće nam drago da budete naši gosti i da svojim prisustvom doprinesete afirmaciji i razvijanju nove pozorišne scene Kulturnog centra Novog Sada!

 

Molimo Vas da nas najkasnije do 25.01.2013. izvestite o rezervacijama za predstavu. Rezervacije se vrše putem elektronske pošte na daniela.scena34@gmail.com, milan.vracar@kcns.org.rs

ili na broj telefona 060/ 191 777 0; 064/1814539.

 

U nadi da ćemo nastaviti uspešnu saradnju, na obostrano zadovoljstvo,

 

Očekujemo Vas u što većem broju!

 

Leave a Reply