12 August 2014 ~ 0 Comments

Vlada danas uputila još četiri predloga zakona u proceduru

Tanjug | 07. 08. 2014. – 13:49h
Beograd – Vlada Srbije danas je u skupštinsku proceduru uputila još četiri predloga zakona i predloga za izmene i dopune zakona.

Vlada Republike Srbije

Među tim zakonskim predlozima koji će, kako se očekuje, biti razmatrani tokom jesenjeg zasedanja u redovnoj preceduri, su izmene i dopune Zakona o državnim službenicima i izmene i dopune Zakona o državnoj upravi. 

Stigli su i predlozi za dopunu Zakona o platama u državnim organima i javnim službama, kao i izmene i dopune Zakona o platama državnih službenika i nameštenika.
 

Vlada je ranije u skupštinu uputila Predlog zakona o završnom računu budžeta za 2013. godinu, Predlog zakona o izmenama i dopunama Carinskog zakona, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o visokom obrazovanju i Predlog zakona o overavanju potpisa, rukopisa i prepisa, kao i Predlog zakona o izvozu i uvozu naoružanja i vojne opreme.
 

Na red čekaju i izmene Zakona o zdravstvenom osiguranju, izmene Zakona o zdravstvenoj zaštiti i više predloga zakona o potvrđivanju međunarodnih sporazuma u ugovora.

Tekst objavljen na sajtu: Blic

Leave a Reply