13 May 2015 ~ 0 Comments

Humanitarna akcija – pravosuđe za Jelenu

Dragi svi,

Naša mlada koleginica Jelena Živković, zaposlena u Prekršajnom apelacionom sudu u Nišu, ima jednu od retkih bolesti pluća, radi se o Histiocitozi X, i neophodno joj je lečenje u inostranstvu. Jelena ima 30 godina, nezaposlenog supruga i maloletno dete. Sa porodicom živi od skromne pravosudne plate koja nije dovoljna da finansira i njeno lečenje.

Zato vas pozivam da zajedno sprovedemo humanitarnu akciju sa ciljem prikupljanja pomoći za našu Jelenu. Molim vas da se odazovete i predlažem da od zarade izdvojite 100 (sto) dinara. Sigurna sam da toliko možete i želite.

Predlažem predsednicima sindikalnih organizacija da obaveste zaposlene o ovoj akciji, da od računovodstva preuzmu spisak zaposlenih i da se zaposleni pored svog imena na spisku potpišu da pristaju da im se od zarade odbije 100 dinara na ime pomoći. Nakon potpisivanja zaposlenih, spisak dostaviti službi računovodstva kako bi im se odbio navedeni iznos.

Ukupni navedeni iznos, prikupljen na ime pomoći, svaka sindikalna organizacija će uplaćivati na račun Jelene Živković, broj 340-0000032212506-20, otvoren kod Erste banke a.d.

Zbog dramatične zdravstvene situacije Jelene Živković, molim vas da akciju sprovedete što pre, odnosno do kraja ovog meseca.

Unapred vam se zahvaljujem na razumevanju za tuđe nevolje i srdačno vas pozdravljam.

                                                                                                                                             Predsednica

                                                                                                                          Slađanka Milošević

 

Leave a Reply